50 nye kunder i 2022

Ny optimalisert nettside og visuell identitet for BROMAR.

Nøkkeltall

0 %
økt i trafikk
0 +
måndtlige besøkende
0 /10
fornøyde kunder

Om prosjektet

BROMAR er et nyetablert rådgivnings- og regnskapsførerselskap som er eksperter på automatisering av all type virksomhetsrapportering ved bruk av BI-systemet PowerBI. De ønsker å være en regnskapsbedrift som skiller seg fra de tradisjonelle ved å ha et stort fokus på bruk av ny teknologi.

Målet var å designe en visuell identitet og nettside som kan hjelpe med å konvertere kunder til bedriften og etterlate kundene med et inntrykk av en bedrift med fokus på teknologi, kompetanse og profesjonalitet.

Hvordan vi har jobbet

Det startet med en markedsanalyse av konkurrenter og hva som finnes i det tradisjonelle markedet. Vårt mål var å gi BROMAR en visuell identitet som bærer preg av tradisjonell regnskapsføring i kombinasjon med moderne teknologi. Her testet vi ulike utkast, logoforslag, og farger i dialog med daglig leder, Glenn Håvar, til vi landet på noe vi begge var fornøyde med.

For å optmialisere nettsiden og gi den flere treff har vi blant annet:

Resultat

I 2022 har Bromar signert 50 nye kunder. Glenn Håvar er fornøyd med den nye nettsiden og mener den står i tråd med hans visjon av merkevaren og hvordan han vil at bedriften skal bli oppfattet av kundene hans. Det viktige for han innledende var at inntrykket av nettsiden skal stå i samsvar med inntrykket han har gitt kundene sine over telefon.

Book et gratis møte for å prate om ditt prosjekt

Det eneste som gjenstår er å booke en uforpliktende samtale for å komme i gang med ditt prosjekt

Fyll ut informasjonen nedenfor for å booke din samtale