410% økning i organisk trafikk

How we generated online property enquiries for a luxury real estate business

Nøkkeltall

0 %
økt i trafikk
0 +
måndtlige besøkende
0 /10
fornøyde kunder

Om prosjektet

Brazil Beauty er en skjønnhetssalong som holder til i Jessheim med trofaste og fornøyde kunder. Det var på tide å oppdatere nettsiden og gi den en moderne og oppdatert look i tråd med bedriftens visjon. Målet var å gjøre nettsiden mer brukervennlig og attraktiv for nye kunder.

Problemet

Den gamle nettsiden hadde stått uendret i lang tid og var ikke med på å opprettholde merkevaren til Brazil Beauty. Bookingsystemet fungerte heller ikke optimalt med mye informasjon og ikke-optimalisert brukervennlighet. Vårt mål var å

Hvordan vi har jobbet

Det første vi ønsket å gjøre noe med var å oppdatere den visuelle identiteten for Brazil Beauty for å skape konsistens og som del av å bygge en sterk merkevare. I tett dialog med daglig leder, Liliane, kom vi frem til ønsket visuell identitet med oppdaterte farger og bilder. Den andre delen var å forbedre brukeropplevelsen og brukergrensesnittet for å løfte det helhetlige inntrykket av bedriften og nettsiden. Vi har gjort følgende:

Resultat

Den nye nettsiden har vært med på å tiltrekke seg og konvertere nye kunder til bedriften. I løpet av den første måneden etter lansering så bedriften en vekst på 410% økning i organisk trafikk, mer enn 500 månedlige besøkende og god kundetilfredshet. Det nye designet er med på å løfte helhetsinntrykket og oversetter profesjonaliteten som den fysiske salongen allerede har digitalt.

Book et gratis møte for å prate om ditt prosjekt

Det eneste som gjenstår er å booke en uforpliktende samtale for å komme i gang med ditt prosjekt

Fyll ut informasjonen nedenfor for å booke din samtale