Markedsføring

Makredsføring gjør kundene oppmerksomme på produktene eller tjenestene dine, engasjerer dem og hjelper dem med å ta kjøpsbeslutning. En markedsføringsplan som en del av forretningsplanen din, hjelper med å skape og opprettholde etterspørsel, relevans, omdømme og konkurranse.

Resultatbasert markedsføring

Sosiale medier

Nå ut til din målgruppe og øk merkevarebevisstheten med en effektiv sosial medier strategi skreddersydd for din virksomhet.

Annonsering

Få økt synlighet og konverteringer med en målrettet og effektiv annonseringsstrategi skreddersydd for din virksomhet.

Innholdsproduksjon

Skap engasjerende og relevant innhold som vil tiltrekke og konvertere kunder, med en skreddersydd innholdsproduksjonstjeneste for din virksomhet.

Sosiale medier

Med vår ekspertise innen sosiale medier kan vi hjelpe deg med å øke din digitale tilstedeværelse og nå ut til en større målgruppe.

Våre skreddersydde sosiale medier-tjenester vil hjelpe deg med å skape en engasjerende og relevant tilstedeværelse på plattformer som Facebook, Instagram og LinkedIn, og hjelpe deg med å bygge en lojal følgerskare og øke salget. La oss hjelpe deg med å oppnå suksess på sosiale medier og skape en sterk tilstedeværelse for din merkevare.

Annonsering

Med vår avanserte annonseringstjeneste kan vi hjelpe deg med å nå ut til din målgruppe og øke salget. Vi tilbyr skreddersydde annonseringskampanjer på plattformer som Google, Facebook og LinkedIn, og sørger for at annonsene dine når ut til de riktige menneskene til riktig tid.

La oss hjelpe deg med å øke synligheten og konverteringene for din virksomhet gjennom effektiv annonsering.

Innholdsproduksjon

Skap engasjerende og relevant innhold som vil tiltrekke og konvertere kunder, med vår skreddersydde innholdsproduksjonstjeneste.

Vårt erfarne team av skribenter vil utvikle innhold som passer perfekt til din merkevare og målgruppe, enten det er blogginnlegg, artikler, videoer eller sosiale medieinnlegg. Med vår tjeneste kan du være trygg på at du har en effektiv innholdsstrategi som vil øke din digitale tilstedeværelse og oppnå dine markedsføringsmål.

La oss hjelpe deg med å skape engasjerende innhold som vil skille deg ut og tiltrekke potensielle kunder til din virksomhet.

Kom i gang på 1, 2, 3...

Det tar ikke lang tid å komme i gang med hjelp til markedsføring hos Gründerbox.
1. Fyll ut skjemaet med kontaktopplysninger.
2. Vi kontakter deg i løpet av 24 timer for å høre mer om deres behov.
3. Vi setter i gang med ønsket markedsføring.
4. Len deg tilbake og sjekk resultatene!

Tett samarbeid gir gode resultater og fornøyde kunder. Her er noen hyggelige tilbakemeldinger

Topp service og en meget delikat løsning til en fornuftig pris. God prosjektoppfølging underveis gjorde at det ble en effektiv prosess.
Glenn Håvar Brottveit
BROMAR
Topp service og en meget delikat løsning til en fornuftig pris. God prosjektoppfølging underveis gjorde at det ble en effektiv prosess.
Glenn Håvar Brottveit
Brazil Beauty
Topp service og en meget delikat løsning til en fornuftig pris. God prosjektoppfølging underveis gjorde at det ble en effektiv prosess.
Glenn Håvar Brottveit
Vikos
Previous slide
Next slide

Noen av kundene vi har vært heldige å få jobbe med:

Ofte stilte spørsmål

Svaret på dette spørsmålet avhenger av flere faktorer, inkludert størrelsen på nettsiden og kompleksiteten til funksjonene den inneholder. Generelt vil mindre nettsider ta kortere tid å utvikle, men vi kan gi deg et mer spesifikt estimat etter å ha diskutert prosjektet ditt nærmere.
Vi kan hjelpe deg med å skrive teksten og velge bilder som passer til nettsiden din. Hvis du allerede har tekst og bilder, vil vi gjerne bruke dem.
Vi ønsker å sørge for at du er helt fornøyd med nettsiden din. Hvis du har endringsønsker eller bekymringer, vil vi jobbe med deg for å gjøre justeringer og sikre at du får det du ønsker.
Etter at nettsiden din er lansert, vil vi fortsette å gi deg støtte og vedlikehold for å sikre at den fungerer som den skal. Vi kan også hjelpe deg med markedsføring og søkemotoroptimalisering for å hjelpe deg med å tiltrekke deg mer trafikk til nettstedet ditt.

Ønsker du å øke lønnsomheten til bedriften din?

Book en 30 minutters discovery samtale for å finne ut av hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å vokse!

Fyll ut informasjonen nedenfor for å booke din samtale