Nettsider

Det kan være lønnsomt, men også svært kostbart å ikke investere i en nettside som fungerer slik du ønsker. 75% av kundene avgjør hvem de skal kjøpe hos på bakgrunn av et nettsidebesøk. Prioriter din viktigste salgsressurs!

Hvorfor er en god nettside viktig for din bedrift?

Økt synlighet

En nettside gjør det mulig for bedriften å bli funnet på nettet av potensielle kunder. Dette kan føre til økt synlighet og økt trafikk til bedriftens fysiske butikk eller nettbutikk.

Informasjonskilde

En nettside gir bedriften en plattform for å informere kunder og potensielle kunder om produkter, tjenester og arrangementer.

Tillitsskapende

84% av dagens forbrukere mener at bedrifter med egen nettside er mer troverdig enn selskaper som kun har profiler på sosiale medier.

Konkurransefortrinn

I dagens marked er det nesten forventet at en bedrift har en nettside. Hvis bedriften ikke har det, kan det føre til at man mister kunder til konkurrentene.

Markedsføring

Bedriften kan bruke nettsiden til å annonsere og promotere produkter/tjenester, samt samle inn kontaktinformasjon fra potensielle kunder for fremtidig markedsføring.

Økt tilgjengelighet

En nettside gjør det mulig for kunder å få tilgang til informasjon om bedriften og dens produkter/tjenester døgnet rundt, uavhengig av åpningstider eller geografisk plassering.

Vi i Gründerbox skreddersyr nettside til din bedrift som virker tiltalende og relevante for målgruppen din. Fokus på brukervennlighet og brukeropplevelse er essensielt for en god nettside som konverterer kunder og salg.

Skreddersydd design

En brukervennlig nettside øker brukeropplevelsen, redusere frustrasjon, og bidra til å tiltrekke seg og beholde besøkende på nettsiden.

Økt brukeropplevelse

En brukervennlig nettside gjør det lettere for besøkende å finne informasjonen de leter etter, og navigere på nettsiden.

Bedre konverteringsrate

Enkel navigering og brukervennlighet gjør det enklere for kunder å fullføre handlinger som å kjøpe en vare eller melde seg på nyhetsbrev, dermed øker sannsynligheten for at besøkende vil konvertere til kunder.

Styrket merkevare

Hvis besøkende har en positiv opplevelse på nettsiden, kan dette gi dem et positivt inntrykk av bedriften og gjøre det mer sannsynlig at de vil anbefale bedriften til andre.

Rask innlastningstid

Treg innlastningstid

Hastighet

En rask nettside bidra til en bedre brukeropplevelse og rangering i søkemotorer, og redusert bouncerate, som kan øke trafikken og konverteringsraten.

Bedre brukeropplevelse

Rask nettsidehastighet gir nettsiden en bedre helhetsopplevelse, og kan føre til høyere konverteringsrate og flere tilbakevendende besøkende.

Bedre rangering i søkemotor

Søkemotorer som Google verdsetter rask nettsidehastighet og vil ofte rangere raske nettsider høyere i søkeresultatene. Bra for synligheten, økt trafikk og konverteringsrate.

Redusert bouncerate

Raske nettsider reduserer bounceraten, dvs. antall besøkende som forlater nettsiden etter å ha besøkt kun én side. Høy bouncerate kan indikere problemer med navigasjon eller treg nettside.

Responsivitet

Responsivt design bidra til å gi en bedre brukeropplevelse, økt brukerengasjementet og bedre synligheten og rangeringen i søkemotorer.

Automatisk tilpasning

En responsiv nettside tilpasser seg automatisk skjermstørrelsen til brukerens enhet, slik at innholdet vises optimalt og leselig.

Økt engasjement

En responsiv nettside gjør det derimot lettere for brukerne å engasjere seg med innholdet på nettsiden, og dermed øke sannsynligheten for at de vil bli lenger på siden og engasjere seg med innholdet.

Bedre synlighet i søkemotor

Søkemotorer verdsetter responsivt design og vil ofte rangere responsiv nettsider høyere i søkeresultatene. En responsiv nettside vil dermed være mer synlig og lettere å finne for potensielle brukere.

Google Analytics & hotjar

Gründerbox bruker Google Analytics og Hotjar for verdifull innsikt i brukeratferd på nettsiden. Dette optimaliserer markedsføringsstrategien basert på datainnsikt.

Innsikt i besøkende

Google Analytics gir dyptgående innsikt i besøkendes atferd på nettsiden din. Dette gir deg muligheten til å optimalisere brukeropplevelsen og øke konverteringsraten på siden din.

Analyser og trafikkilder

Google Analytics og Hotjar gir deg muligheten til å analysere trafikkilder til nettsiden din (organisk trafikk, sosiale medier og annonser). Dette lar deg justere markedsføringsstrategier basert på avkastning.

Rapportert og tilpassede varsler

Google Analytics gir rapporter for dyp forståelse av nettsideytelsen. Sett opp tilpassede varsler for å kunne reagere raskt på plutselige problemer eller endringer i trafikk og konverteringsrate.

Premium stockbilder​

Bilder sier mer enn tusen ord, derfor er det viktig for nettsiden din. Hvis du ikke har bilder selv tilpasser vi nettsiden din med opptil 10 premium stockbilder.

Visuell appell

Bilder gir visuell interesse for en nettside, noe som gjør den mer tiltalende og engasjerende for besøkende.

Kommunikasjon

Bilder gir visuell interesse for en nettside, noe som gjør den mer tiltalende og engasjerende for besøkende.

Branding

Bilder kan hjelpe med å etablere en merkevareidentitet ved å visuelt kommunisere tone of voice, stilen og personligheten til en nettside eller virksomhet.

Enkel å redigere selv

Vårt mål er å fjerne stresset ved å måtte jage ditt nettbyrå for å få gjort selv de mindte endringene. Å ha muligheten til å håndtere ditt eget innhold er avgjørende.

Brukervennlig

Trenger du ny nettside, branding eller hjelp til digital markedsføring? Hos Gründerbox hjelper vi deg med å lage dette eller guider deg slik at du klarer å gjøre det selv.

Søkbar

For oss er ikke mål kun fyllstoff i rapporter. I Journey sikter vi heller mot målbare tall som faktisk gjør at dere lykkes som bedrift.

Sikker (SSL)

SSL sertifikat er et tryggetsstempel for kunden.

Skreddersydd

Vi tilpasser løsninger etter kundens behov og ønsker.

4 enkle steg til en ny nettside

01 Uforpliktende samtale Fyll ut kontaktskjema og book en uforpliktende samtale. Vi kartlegger dine behov og ser hvordan vi kan hjelpe deg.

01 Uforpliktende samtale

Fyll ut kontaktskjema og book en uforpliktende samtale. Vi kartlegger dine behov og ser hvordan vi kan hjelpe deg.

02 Produksjon

Vi setter i gang å designe nettsiden i samarbeid med deg. Utviklerne tar seg av utviklingen.

03 Lansering

Når nettsiden er godkjent av deg og du er fornøyd er alt klart til lansering!

04 Drift

Vi drifter nettsiden for deg og tar oss av oppdateringer og optimalisering.

Noen av kundene vi har vært heldige å få jobbe med:

Topp service og en meget delikat løsning til en fornuftig pris. God prosjektoppfølging underveis gjorde at det ble en effektiv prosess.
Glenn Håvar Brottveit
BROMAR
Topp service og en meget delikat løsning til en fornuftig pris. God prosjektoppfølging underveis gjorde at det ble en effektiv prosess.
Glenn Håvar Brottveit
Brazil Beauty
Topp service og en meget delikat løsning til en fornuftig pris. God prosjektoppfølging underveis gjorde at det ble en effektiv prosess.
Glenn Håvar Brottveit
Vikos

Kjøp nettside til en fastpris i måneden.

Vi tar oss av alt fra design til vedlikehold.

Enkel

Vi lager en standard nettside basert på temamaler.

7500

NOK/måned

Tilpasset

Vi skreddersyr en nettside tilpasset deg og din bedrift, ikke basert på temamaler.

25,000

NOK/måned

Populær

Bedrift

Vi designer en skreddersydd, profesjonell nettside unik for din bedrift.

75.000kr+

eks. mva.

Ofte stilte spørsmål

Svaret på dette spørsmålet avhenger av flere faktorer, inkludert størrelsen på nettsiden og kompleksiteten til funksjonene den inneholder. Generelt vil mindre nettsider ta kortere tid å utvikle, men vi kan gi deg et mer spesifikt estimat etter å ha diskutert prosjektet ditt nærmere.
Vi kan hjelpe deg med å skrive teksten og velge bilder som passer til nettsiden din. Hvis du allerede har tekst og bilder, vil vi gjerne bruke dem.
Vi ønsker å sørge for at du er helt fornøyd med nettsiden din. Hvis du har endringsønsker eller bekymringer, vil vi jobbe med deg for å gjøre justeringer og sikre at du får det du ønsker.
Etter at nettsiden din er lansert, vil vi fortsette å gi deg støtte og vedlikehold for å sikre at den fungerer som den skal. Vi kan også hjelpe deg med markedsføring og søkemotoroptimalisering for å hjelpe deg med å tiltrekke deg mer trafikk til nettstedet ditt.

Ønsker du å øke lønnsomheten til bedriften din?

Book en 30 minutters discovery samtale for å finne ut av hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å vokse!

Fyll ut informasjonen nedenfor for å booke din samtale